Meditasjonsretretter for unge sommeren 2017

Til sommeren er det to retretter der du kan møte unge mediterende fra hele verden: Young International Retreat på Lundsholm (29. Juli-5. August) og Deepening Retreat "Young edition" på Halvorsbøle (22.-29.juli).

Young International Retreat passer perfekt for deg som reiser på retrett for første gang. Det er også mulig å lære å meditere på retretten. Få med deg en kompis som er nysgjerrig på meditasjon?

Deepening Retreat "Young edition" er for deg som allerede har erfaring med meditasjoner opp til 3 timer og som vil fordype deg videre i meditasjonsprosessen.

Hva er Acem-meditasjon?

Acem-meditasjon er en enkel teknikk som alle kan lære. Den gir uvurderlig hvile, mer åpenhet i sinnet og på sikt større indre frihet. Les mer om meditasjonsteknikken her.

Du kan også lære Acem-meditasjon på Athletica Domus på kurs med oppstart 21. mars.

Ledige plasser i Acem-kollektivet på Vinderen i Oslo

Dette er en ”en gang i livet" mulighet til å bo sammen med andre unge mennesker som mediterer. Villaen har fungert som kollektiv siden 1990 og over 50 personer har opp igjennom årene utforsket en meditativ livsstil i dette huset. Det er totalt ni rom, iløpet av sommeren blir to eller tre rom ledige. Du har dermed en mulighet til å sikre deg en plass. NB! Kollektivet er for unge mennesker som har lært og praktiserer Acem meditasjon.