Acem Forum: Kjærlighetens mysterier - og det umulige parforholdet?

Course type: Acem Forum

Hva gjør at vi velger den vi velger? Hva er de største utfordringene i et langvarig parforhold og hvordan kan vi forholde oss til dem? Når bør et parforhold avsluttes?

A-magasinets samlivsspaltist Frode Thuen i samtale med Dyade-redaktør Vilde Haakensen

Acem Forum: Kjærlighetens mysterier - og det umulige parforholdet?

Course facts

Price
Date
Wednesday 12 November 2014
Time
18:00 - 19:30
Location

Finished

Frode Thuen er kanskje mest kjent for sin spalte i A-magasinet, der han har tatt opp tråden etter Bertholt Grünfeldt og Sissel Gran. Han er utdannet psykolog og jobber med familiepsykologi og parforhold både som terapeut og i forskning. Han er ansatt som professor ved Senter for kunnskapsbasert praksis ved Høgskolen i Bergen og har bl.a. hatt faglig ansvar i flere TV-serier (”Våre indre liv”, ”Barndommens rike” og ”Vendepunkt”). Thuen har også publisert flere bøker og artikler, blant annet bøkene ”All you need is love. Og viljen til  å kjempe for den” og ”Utro. Om kjærlighetens bakgater”.

Vilde Haakensen er lege, kurslærer i Acem og redaktør for Dyade nummer 1/2015 om parforhold. Hun har holdt flere foredrag om temaet og har særlig vært opptatt av hvordan vår tilknytningsstil påvirker oss i nære relasjoner.

Arrangementet er åpent for alle. Dersom du har lært Acem-meditasjon, kan du meditere i en halv time fra klokka 17.00. Du kan få kjøpt pizza i pausen før samtalen og det blir enkel servering etterpå.

 

The course is arranged by Acem Student Group

| More

Instructors

Vilde Haakensen

Medical doctor. Acem Meditation instructor.