Den perfekte pause efter arbejde

Videnskabeligt dokumenterede resultater

Mange kurser hvert semester

Acem Meditation - kreativ avspänning - för dig som vill lära

Acem Meditation är en enkel teknik som alla kan lära sig. Vanliga resultat är avspänning, mindre stress, ökad energi och kreativitet, liksom personlig utveckling. Här finns aktuella datum för nybörjarkurser och föredrag om meditation och forskning.

Besök oss på Kulturnatten i Uppsala den 13 september!

Läs om Acem och Acem Meditation också på the Meditation Blog.

Nyheter från Acem - prenumerera på meditationsnyheter!

------------------------------------------------------------------

Acem, zen och mindfulness – bara toppen av ett isberg

Tisdag 9 september kl 18.30-19.30

Drottninggatan 85, 2tr (T-bana Rådmansgatan) Stockholm

Vad är egentligen meditation? Vilken roll spelar den i olika kulturer? Och hur praktiseras meditation i olika delar av världen?

Om detta talar Halvor Eifring, professor vid Institutet för kulturstudier och orientaliska språk vid universitetet i Oslo, och meditationslärare i Acem.

Fritt inträde!

Meditationsteknik med psykologisk förståelse

Acem Meditation är en modern meditationsteknik med inslag av mindfulness (medveten närvaro och acceptans). Du får ett verktyg för avspänning och personlig utveckling. Metoden är utvecklad i Norge av läkare och psykologer.

Kursverksamhet finns i bl a Danmark, Nederländerna, Tyskland, Spanien, Storbritannien, USA, Kanada, Indien och Taiwan. I Sverige hålls kurser i Stockholm, Uppsala, Umeå, Sundsvall, Arvika/Lundsholm och Göteborg.

Kurser

Acem erbjuder olika kurskoncept, se Kurser ovan. För kursdatum och anmälan, se Kalender i menyraden.

Företag

Är ditt företag/organisation intresserat av yoga eller meditation? Acem har alternativ: Kroppsmeditation, Acem Meditation och kontorsyoga. Vi kan skräddarsy en kurs för just din organisation eller ditt företag, t.ex. en kombination av meditation och yoga, med föredrag om stresshantering och om forskning på meditation och dess hälsoeffekter. Se länken Företag ovan.