Den perfekte pause efter arbejde

Videnskabeligt dokumenterede resultater

Mange kurser hvert semester

Acem Meditation - kreativ avspänning - för dig som vill lära

Acem Meditation är en enkel teknik som alla kan lära sig. Till resultaten hör avspänning, mindre stress, ökad energi och kreativitet, och personlig utveckling.

Läs om Acem och Acem Meditation också på the Meditation Blog och se videor.

Nyheter från Acem - prenumerera på meditationsnyheter!

Drop-in-Yoga

finns i Stockholm torsdagar t.o.m. 30 april, på Drottninggatan 85, kl. 18.30-20.00. Klippkort köps på plats, 600 kr för 4 ggr. Drop-in-Yoga i Uppsala finns på Odensgatan 16, tisdagar t.o.m. 31 mars, samma tider. Yoga Retreat hålls på Lundsholm, Värmland, 4-11 juli.

------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------

Föredrag - nya forskningsrön om meditation

Tisdag 7.4 kl 18.30-19.30 på Odensgatan 16 i Uppsala och på Drottninggatan 85, 2tr (T-bana Rådmansgatan) Stockholm. Se datum för föredrag om meditation och forskning.

Varmt välkomna! Fritt inträde!

Meditationsteknik med psykologisk förståelse

Acem Meditation är en meditationsteknik med inslag av mindfulness (medveten närvaro och acceptans). Du får ett verktyg för avspänning och personlig utveckling. Metoden är utvecklad i Norge av läkare och psykologer.

Kursverksamhet finns i bl a Danmark, Nederländerna, Tyskland, Spanien, Storbritannien, USA, Kanada, Indien och Taiwan. I Sverige hålls kurser i Stockholm, Uppsala, Umeå, Sundsvall, Arvika/Lundsholm och Göteborg.

Kurser

Acem erbjuder olika kurskoncept, se Kurser ovan. För kursdatum och anmälan, se Kalender i menyraden.

Företag

Är ditt företag/organisation intresserat av yoga eller meditation? Acem har alternativ: Kroppsmeditation, Acem Meditation och kontorsyoga. Vi kan skräddarsy en kurs för just din organisation eller ditt företag, t.ex. en kombination av meditation och yoga, med föredrag om stresshantering och om forskning på meditation och dess hälsoeffekter. Se länken Företag ovan.