Den perfekte pause efter arbejde

Videnskabeligt dokumenterede resultater

Mange kurser hvert semester

Hur påverkar meditation vårt förhållande till andra? Och vilken roll spelar relationer i växtprocesser?

Om detta talar meditationslärare Halvor Eifring tisdag 15.9 kl 18.30 på Drottninggatan 85, Stockholm (T-bana Rådmansgatan). Varmt välkomna!

------------------------------------------------------------------

Föredrag - nya forskningsrön om meditation

Onsdag 9.9 kl 18.30-19.30 på Drottninggatan 85, 2tr (T-bana Rådmansgatan) Stockholm och onsdag 16.9 kl 18.30-19.30 på Odensgatan 16 i Uppsala. Se datum för föredrag om meditation och forskning. Varmt välkomna! Fritt inträde!

Läs om Acem och Acem Meditation också på the Meditation Blog och se videor.

Prenumerera på meditationsnyheter och/eller följ Acem på Facebook!

Drop-in-Yoga

finns i Uppsala på Odensgatan 16 tisdagar från den 8 september, och i Stockholm tisdagar från den 22 september på Drottninggatan 85, kl. 18.30-20.00. Klippkort köps på plats, 600 kr för 4 ggr. 

------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------

Meditationsteknik med psykologisk förståelse

Acem Meditation är en meditationsteknik med inslag av mindfulness (medveten närvaro och acceptans). Du får ett verktyg för avspänning och personlig utveckling. Metoden är utvecklad i Norge av läkare och psykologer.

Kursverksamhet finns i bl a Danmark, Indien, Nederländerna, Norge, Singapore, Spanien, Storbritannien, Taiwan, Tyskland, och USA. I Sverige hålls kurser i Stockholm, Uppsala, Umeå, Sundsvall, Arvika/Lundsholm och Göteborg.

Kurser

Acem erbjuder olika kurskoncept, se Kurser ovan. För kursdatum och anmälan, se Kalender i menyraden.

Företag

Är ditt företag/organisation intresserat av yoga eller meditation? Acem har alternativ: Kroppsmeditation, Acem Meditation och kontorsyoga. Vi kan skräddarsy en kurs för just din organisation eller ditt företag, t.ex. en kombination av meditation och yoga, med föredrag om stresshantering och om forskning på meditation och dess hälsoeffekter. Se länken Företag ovan.