Acem Meditation International

Yogaretreat på Lundsholm

Course type: Regular Retreat in Acem Meditation

This retreat is an opportunity for self-exploration and social interaction in an international environment. The scenic surroundings provide a perfect setting for meditation, yoga and stimulating talks and discussions.

Regular Retreat in Acem Meditation

Finished

Course facts

Price
No price is fixed for this event
Course starts
Saturday 14 July 2012, 4:00 pm
Course ends
Saturday 21 July 2012, 2:00 pm
Location
Lundsholm, Värmland, Sweden

Du gör yoga fyra timmar om dagen under kunnig ledning av utbildade yogalärare. Yogatimmarna ger dig en introduktion till de viktigaste principerna inom yoga. Yogan gör att du andas och rör dig friare, och får mer energi. Du får också tid till dagliga promenader och cykelturer i de vackra omgivningarna runt Lundsholm och sjön Mangen.

Yoga är att träna sig i ledighet genom andning. Andningen är det mest centrala av kroppens emotionella uttryck. En oansträngd andning i kombination med rörelse är som en ledig upprepning av metodljudet i meditationen. Du övar dig i att inte låta dig pressas av inre prestationskrav och att inte anstränga dig för mycket.

Yoga är att praktisera mänsklighet och medmänsklighet genom ett möte med hur du behandlar din kropp.

Yogan mjukar upp kroppen, den gör dig lättare och gladare till sinnes - och den ger dig samtidigt en avspänning och försänkning som liknar den man får i meditationen. Yogan harmonierar din kropp, stärker den och gör att du kommer närmare dig själv.

-----------------------------------------------------------------

Retreaten vänder sig till alla med intresse för yoga - oavsett om du redan gör yoga och eller om du inte provat på yoga tidigare.

 

Tip a friend about the event

The course is arranged by Acem

| More

Information

Yogaretreaten arrangeras av Acem Norge och information och priser finns därför på acem.no, där du också gör din anmälan och betalning. Anmälan kan också mejlas till acem@acem.no

Instructors

Anne Thomte

Teaching theatre and dancing in high school. Course teacher in Acem


Eva Danielsson

Acem-Kurslehrerin
Dr. phil., Gymnasiallehrerin