Acem Meditation International

Temakursus om koncentration

Course type: Temakursus i Acem-meditation

Deltagelse i temakurser øger forståelsen af centrale begreber i Acem Meditation, stimulerer egen meditative proces, motiverer til regelmæssighed og giver anledning til udveksling af erfaringer med andre mediterende.

Finished

Course facts

Price
Visit local site for price in local currency
Course starts
Tuesday 25 March 2014
Last day of course
Tuesday 06 May 2014
Time
7:00 pm - 9:30 pm
Location
Kochsvej 26, Frederiksberg

Der arrangeres separate temakurser i de meditationspsykologiske begreber: Koncentration, Ledighed og Opmærksomhed. Temakurserne tager udgangspunkt i hver deres CD om begreberne indtalt af Are Holen, der er stifter og faglig leder af Acem. Ved at lytte til CD’en og efterfølgende diskutere indholdet i relation til erfaringer fra de daglige meditationer nuanceres forståelsen af den meditative proces og man får dermed mulighed for at nyttiggøre sig det potentiale, som Acem Meditation indeholder. Noget af dette potentiale er at opnå afspænding og overskud, men der er i det lange løb også mulighed for modning og udvikling af personligheden

Temakurset forudsætter at man kender de grundlæggende begreber om meditation fra grundkursus og gerne også fortsættelseskursus (M1).

Temakurset består af 4 møder af ca. to timers varighed. Hvert møde starter med en halv times meditation, vi lytter til CD’en og diskuterer en række spørgsmål udfra vores egne erfaringer.

Prisen inkluderer CD og kursushæfte.

 

Tip a friend about the event

The course is arranged by Acem Danmark

| More

Information

Mødedatoer: 25/3, 8/4, 22/4 og 6/5.

Instructors

Eva Brandt

Født 1965. Civilingeniør, professor ved Kunstakademiets Designskole. Begyndte at meditere i 1987, har undervist i Acem-meditation siden 1990.