Acem Meditation International

Temakurs - Ledighet

Course type: Temakursus i Acem-meditation

Ledighet, den överordnade principen i Acem Meditation, är viktig också i vardagen. I livets alla skeden – i arbetslivet, i barnuppfostran och i nära relationer – är det viktigt att kunna vara öppen och närvarande i det som sker. Att utveckla förmågan till ledighet i sin meditation bidrar till ledighet även i vardagen.

Kursen består av fyra möten och har fokus på ledighet i meditationen, i vardagen och i livet. Gemensam meditation ingår vid varje kurstillfälle. För att delta ska man ha gått en kurs i Acem Meditation.

Deltagande förutsätter medlemskap i Acem, vilket kostar 250 kr/år (pg 57 69 53-4).

Finished

Course facts

Price
Visit local site for price in local currency
Course starts
Thursday 20 February 2014
Last day of course
Thursday 13 March 2014
Time
6:30 pm - 8:30 pm
Location
Drottninggatan, Stockholm

Der arrangeres separate temakurser i de meditationspsykologiske begreber: Koncentration, Ledighed og Opmærksomhed. Temakurserne tager udgangspunkt i hver deres CD om begreberne indtalt af Are Holen, der er stifter og faglig leder af Acem. Ved at lytte til CD’en og efterfølgende diskutere indholdet i relation til erfaringer fra de daglige meditationer nuanceres forståelsen af den meditative proces og man får dermed mulighed for at nyttiggøre sig det potentiale, som Acem Meditation indeholder. Noget af dette potentiale er at opnå afspænding og overskud, men der er i det lange løb også mulighed for modning og udvikling af personligheden

Temakurset forudsætter at man kender de grundlæggende begreber om meditation fra grundkursus og gerne også fortsættelseskursus (M1).

Temakurset består af 4 møder af ca. to timers varighed. Hvert møde starter med en halv times meditation, vi lytter til CD’en og diskuterer en række spørgsmål udfra vores egne erfaringer.

Prisen inkluderer CD og kursushæfte.

 

Tip a friend about the event

The course is arranged by Acem Sverige

| More

Information

Kursen leds av Gunnar Sundquist och moderator Hedvig Kärnekull.

Instructors

Gunnar Sundqvist

Arbetsmiljöexpert.
Kursledare i Acem.