Acem Meditation International

Oslo kulturnatt i Acem-huset: Yoga og forfattersamtaler

Course type: 座談

Finished

Course facts

Price
Free entrance
Date
Friday 13 September 2013
Time
9:00 pm - 11:00 pm
Location
Sporveisgaten 37, Oslo

Ta turen innom Acem-huset på kulturnatten!

Vi starter kl 21.00 med en times rolig nattyoga, hvor du får strukket forsiktig på kropp og sinn. Yoga gjør deg mer vâr og kan være en fin inngangsport til dypere kunstopplevelse.

En time senere blir det møte med romanforfattere som er aktuelle i bokhøsten. Johan Mjønes og Helga Flatland leser fra sine nyutgitte romaner.

«Fortellinger om sju bål» er en roman som lever opp til sitt høye ambisjonsnivå, også litterært. Den viser kanskje først og fremst at lidelsen ikke er over, og at det såkalte moderne mennesket raserer mer enn vi bygger opp, både av naturressurser og menneskeverd. Jeg håper denne fortellingen leses av mange. 
Skriver VG's anmelder om Johan Mjønes siste roman.

Helga Flatland har begeistret kritikere og lesere. Nå fullfører hun sin trilogi om bygda som mistet tre gutter på oppdrag i Afghanistan. "Det finnes ingen helhet" er en roman om forsoning, om veien videre etter en stor katastrofe og en stor sorg. 

 Det blir smakebiter fra bøkene og vi byr på deilige vegetariske småretter.

Hjertelig velkommen!

 

Tip a friend about the event

The course is arranged by Acem

| More

Instructors

Folke Gravklev

Acem-Meditation seit 1978
Acem-Kurslehrer seit 1984
Acem-Kurslehrer in Deutschland seit 2003
Unterrichtet in Norwegen, England, Gambia, Südafrika, Hamburg, Lübeck, Würzburg, Nürnberg, Bamberg, München, Heidelberg, Dresden
Redakteur