Acem Meditation International

Mini-Weekend Retreat

Course type: Weekend Retreats

En god smagsprøve på længere meditationer.

Weekend Retreats

Finished

Course facts

Price
Visit local site for price in local currency
Course starts
Friday 19 September 2014, 6:30 pm
Course ends
Saturday 20 September 2014, 10:00 pm
Location
Kochsvej 26, Frederiksberg

På mini-retræte får du mulighed for at meditere op til 3 timer sammenhængende. Det at meditere 3 timer åbner nye muligheder i forhold til de almindelige langmeditationer på 1½ time. Det giver god afspænding og rekreation, men også muligheder for at udvikle din evne til nærvær og tilstedeværelse.  Mini-retræte er vores enkleste tilbud med 3-timers meditationer og foregår i vores egne lokaler på Kochsvej 26.

Du bruger fredag aften og hele lørdag og skal altså ikke sætte en hel weekend af. Vi starter fredag aften med en almindelig langmeditation og fortsætter lørdag med to lange meditationer. Der er vejledning efter hver meditation.  Programmet vil desuden give mulighed for yoga, en fælles gåtur og et seminar om meditationstemaer. Vi serverer enkle vegetariske måltider efter hver meditation/vejledning.

Vi vil bruge flere rum i huset til meditationerne. Der vil således være mulighed for forskellige stole/sofaer at sidde i. Der kan være mulighed for at meditere alene, hvis der er særlige behov. Medbring løst, behageligt tøj til meditation og yoga.

Du skal overnatte hjemme mellem fredag og lørdag. Vi går hjem fredag ca. kl. 22.00 og mødes igen lørdag morgen kl. 10.00.

Du skal have lært Acem-meditation for at deltage på retræten.

 

Tip a friend about the event

The course is arranged by Acem Danmark

| More

Instructors

Bjørg Clemmesen

Født 1961. Praktiserende læge i Kokkedal. Begyndte at meditere i 1984, har undervist i Acem-meditation siden 1986.


Martin Selmer

Født 1967. Cand.mag. i musik og dansk. Gymnasielærer på Roskilde Handelsskole. Begyndte at meditere i 1996, har undervist i Acem Meditation siden 2002.